Korlátok nélkül? Hová csöppentem?

Az életben mindig, minden kiegyenlítődésre törekszik, mégis az lett az oldal neve, hogy korlátlanul, korlátok nélkül: azaz hogyan szerezzük vissza az irányítást az életünk felett.

A hőn áhított, ideális cél az egyensúly megtalálása, amikor vannak korlátaink, de azokat mi magunk állítottuk fel.

Az egész élet egy nagy erőfitogtatás, és bármennyire is nem szeretnéd, valljuk be, hogy egy folyamatos harc. Érdeket egyeztetünk és határokat állítunk fel, mint egy óriási nagy piacon, megy az adok-kapok, mennyit érek neki, mennyit ér meg nekem.

Mihelyt többen vagyunk, mint egy, beindul az érdek egyeztetés, a határok felállítása, így működik az élet, és nincs is ezzel semmi baj.

A korlátlanul.hu azoknak készül, akik úgy érzik, többet szeretnének kapni az élettől. Akik úgy tapasztalják, hogy mintha ők mindig többet adnának, és kevesebbet kapnának vissza. Akik unják már, hogy mintha mindig ők szívnának, mindig velük bánna el az élet.

Megmutatom, hogyan lehet ebből kijönni, és megtanulni átülni a nyertes oldalra. Hogyan nyerjük vissza az erőnket, és vegyük vissza az irányítást saját kezünkbe. Hogyan kezdjük el élvezni végre, hogy valójában milyen roppant erősek vagyunk, és valósítsuk meg a harmónikus egyensúlyt a között, hogy agresszívan ledózerolunk másokat, illetve újra és újra kiszolgáltatottan mások áldozatává válunk.

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .