Hogyan nyírják ki a nők a férfiakat? Amikor a férfi áldozattá válik.

Sokat írok az áldozattá válás folyamatáról és arról, hogyan lépjünk ki az áldozat szerepből.

Egy korábbi cikkben megnéztük az áldozattá válás fokozatait, és a legvégső stádiumot, ami nem más, mint a fizikai erőszak, fenyegetés és bántalmazás: → az agresszió fokozatai

De vajon hogyan néz ki a helyzet a férfiaknál?

Hogyan válik a férfi a nő totális áldozatává?

Hogyan intézik el a nők pusztító erővel a férfiakat?

Bár többször előfordul, mint azt hinnénk, és vannak férfiak is, akiket  nők durván zaklatnak,  fizikálisan bántalmaznak, vagy szélsőséges esetben az életükre törnek, de ez mégiscsak ritkább.

Van a nőknek egy sokkal alattomosabb fegyvere, mint a fizikai erő, amivel tönkre tudják tenni a férfit.

És természetesen itt is vannak fokozatok.

Na vágjunk is bele!

  • A férfi megalázása. A férfi alapvető szükséglete egy kapcsolatban, hogy a nő felnézzen rá. Nem azért, mintha a férfi felsőbbrendű lenne, akire a nő “alulról” tekint. Hanem, hogy a férfias jellegét meg tudja élni és kibontakoztatni. A klasszikus férfi energia egy teremtő, aktív, harcos, védelmező energia: a férfi teste fizikálisan erősebb, a férfi végzi a megerőltető fizikai aktivitást igénylő feladatokat, a férfi szerzi meg az élelmet, a férfi védi meg a területet, a férfi harcol, ha megkívánja a helyzet. A férfias jelleg úgy ölt testet, hogy kívülre szemlélve a férfi az aktívabb, ő megy elöl. De ez korántsem igaz. Mert a férfi motivációját a nő adja. A férfi azért akar teremteni, hogy a nőt boldoggá tegye. Azért harcol, hogy a nőt, és a közös gyermekiket megvédje. Azért megy nap, mint nap megszerezni az élelmet, hogy a nőt és az utódjukat táplálja. A nő és a család a férfi életének az értelme és mozgató rugója. Ha nincs nő, nincs motiváció, és nincs energia sem. Szóval, mint látjuk, a nő szerepe óriási, mert meg van hozzá a képessége, hogy az egekbe emeljen egy férfit vagy éppen romba döntsön. És amikor egy férfit megaláznak, amikor egy férfi azt érzi, hogy nem jól végzi a “feladatát”, amikor a nő azt sugározza, hogy elégedetlen és hálátlan, akkor a férfi elakad. Elapad a teremtő, kreatív energiája, megcsappan az önértékelése és passzívvá válik.
  • A férfit meg lehet alázni szavakkal, de ha mondhatunk egy legdurvábbat, az nem más, mint az intimitás megvonása. És ez a
  • fegyver, amivel a nők élni szoktak, megvonják a férfitől a szexet. Miután folyamatosan kasztrálták a férfit a férfi megalázásával, bevégzik a férfi elintézését az intimitás megtagadásával. És itt mondjunk ki valami nagyon fontosat.

 

HONNAN TUDJA A FÉRFI, HOGY A NŐ SZERETI? HOGY KELL A NŐNEK? HOGY JÓ NÁLA?

Onnan, hogy a nő kívánja a testét és élvezi vele a szexuális együtt létet.

És hölgyeim, aki ezzel nincsen tisztában, az lemaradt a legfontosabbról.

Egyértelmű. Hogy a férfi szükségletei nem ebben merülnek ki, és egy harmonikus szeretet kapcsolatban rengeteg más dolognak IS működnie kell.

De ha ez nincs, akkor a férfi számára semmi sincs. Erre épül minden.

Magyar nyelven, ha egy szóval akarjuk azt mondani, hogy egy férfi okos, szellemes, rátermett, bátor, sikeres, más szóval ÉLETREVALÓ, azt mondjuk rá, hogy “TÖKÖS”.

Nem az agyára (ész), nem a szívére (érzelem), nem az izmaira (fizikai erő) gondolunk, hanem a nemi szervével hozzuk összefüggésbe.

Fizikálisan is a nemi szerve a férfi leggyengébb pontja.

És minden okos nő tudja, hogy a férfi szívéhez az út nem a gyomrán keresztül vezet, ugye?

A férfi nemi szerve a gyenge pont, a behatolási pont, a szent kapu.

Ahol a nő beléphet, és feltámaszthat egy férfit, vagy épp romba dönthet.

Mert ha a férfinek  nincsen legalább kielégítő szexuális élete a párjával, akkor a férfi önértékelése elkezd súlyosan sérülni.

A férfi elkezd összemenni. elbizonytalanodik, elgyengül.

És ahogy telik az idő, a férfi úgy megy össze, előbb-utóbb megjelennek a fizikai tünetek.

Tudjátok, mennyi férfi szenved napjainkban potenciál zavaroktól?

A nők nem tudnak teherbe esni, a férfiak meg nem tudnak gyereket nemzeni.

És ha egy férfinél elkezdenek jelentkeznek a fizikai tünetek, akkor minden férfi pontosan érzi és tudja, hogy neki annyi.

Lehet sok pénze, sikeres karrierje, kívülről tekintve “normális” családi élete, meg szép gyerekei. Ha a szexuális energiáját nem tudja többet megélni, akkor valami elementáris energiájú gyökere szakadt el, és joggal kérdezi magától, hogy hol rontotta el.

Igen! Ez 2 méteres kigyúrt férfit is el tud intézni egy 40 kilós nő.

És itt említsük meg, hogy korunk egyáltalán nem kedvez sem a férfinek, sem a nőnek. A tévesen értelmezett “egyenjogúság”, és a klasszikus társadalmi férfi-női szerepkörök felcserélődése egyáltalán nem könnyíti meg a férfi és a nő dolgát.

Nincs azzal semmi baj, ha egy nő okos. De a férfinak annyi, ha a nő többet keres. A férfinak nem arra van szüksége. Hogy a nő mindent jobban tudjon nála. A férfi dolga nem az. Hogy a nőnek bizonyítsa. Hogy erősebb, ügyesebb, bátrabb, mint a nő. A férfinak nem a nővel kéne harcolnia, hanem a nőért. Értitek?

A nők mindig is okosabbak voltak a férfiaknál. De a legokosabbakat arról lehet megismerni, hogy arra használják az erejüket, amire való. Hogy felemeljék a férfit. A nők nemcsak okosabbak a férfiaknál, hanem erősebbek is. De egy erős nő, nem legyőzi a férfit, hanem erőssé teszi. Nincs legyőzhetetlenebb annál a férfinél, aki úgy érzi, hogy szeretve van és szükség van rá. És nincs annál nagyobb boldogság, mikor egy legyőzhetetlen férfi téged akar, és téged akar boldoggá tenni.

Szóval kilyukadtunk oda, amit már idáig is tudtunk: miközben a férfi megy elöl, a nő irányít mindent.

Egy nő életre tud kelteni egy férfit, egy másik pedig meg tudja ölni.

Így válnak áldozattá lassanként a férfiak.

Ki védi meg a férfiakat? Az erősebbik nemet?

Ha egy nőt egy férfi fizikálisan bántalmaz, akkor fel lehet jelenteni a rendőrségen, és a férfit felelősségre fogják vonni.

De vajon fel lehet jelenteni egy nőt? Aki megaláz, sérteget és kasztrál egy férfit a szexualitás megvonásával?

Ki fogja a felelősségre vonni a nőt, aki megbetegített és tönkre tett egy férfit?

De van valami, ami ennél is fájdalmasabb.

Amikor áldozattá válsz, és nem mersz segítséget kérni, mert szégyenled.

A nőt üti vágja a férfi, de nem beszél róla senkinek, mert szégyenli.

A férfi potenciál zavarokkal küzd, de nem kér segítséget, mert szégyenli.

Sosem az szégyenli, aki tönkre teszi a másikat, hanem az, akit tönkre tettek.

Ne hagyd magad!

Ez az áldozattá válás egyik legnagyobb csapdája!

Mikor lassanként már te is elhiszed, hogy megérdemled, hogy így bánjanak veled, mikor elhiszed, hogy nem jár neked több és jobb, mikor elhiszed, hogy te vagy a hibás, hogy ezt kapod a társadtól, mikor elhiszed, hogy ennek sosem lehet vége. És minél tovább maradsz egy ilyen bántalmazó kapcsolatban, annál jobban össze fogsz menni, és annál jobban el fogod hinni. És annál nehezebb lesz kimásznod is belőle.

Kedves férfiak!

Ne hagyjátok, hogy a nők bántalmazzanak titeket!

 

 

 

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .